KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Civil szervezetek hírei
Jászkiséri hírek
Intézmények hírei
Mások írták Jászkisérről

2012. március 13-án 16 órai kezdettel került sor az év első Civil Kerekasztal ülésére a Művelődés Házában. A találkozón jelen volt a Mozgáskorlátozottak helyi csoportja, a ’48-as Polgári Kör, a Pedagógus Női Kar, a Polgárőr Egyesület, az Önkéntes Tűzoltó Egyesület, a Csete Balázs Honismereti Egyesület, Pendzsom Néptánc Egyesület, Jazyges Íjász Egyesület képviselői voltak jelen.

Bővebben...

 

2012. február 27-én 15 órai kezdettel került sor a jászkiséri Művelődés Házában a Szellemi Kulturális Örökség Jászsági fórumára, ahol szép számban jelentek meg a jászsági településekről, a megyéből és a településről érkezett érdeklődők.

A fórum célja a gondolatébresztés, az érdeklődés felkeltése, hiszen a néprajzilag gazdag Jászság még nem szerepel a nemzeti jegyzékben és ezen a területen is vannak olyan elemek, melyek érdemesek a jegyzékbe való felkerülésre.

Bővebben...

 

2011. október  10-én emlékeztünk az  Aradi vértanúkra, a Művelődés Házában.

Borbás Ferenc és Novák JózsefAz ünnepséget Balogh György művelődési ház igazgató kezdte meg Novák József, marosvásárhelyi képzőművész kiállításának megnyitójával.

Bővebben...

 

Ötvös Nagy FerencA Jászkisériek Baráti Egyesületének szervezésében került sor 2011. november 10-én 17 órai kezdettel a Művelődés Házában Ötvös Nagy Ferenc Ötvösművészet A kezdetektől napjainkig c. könyv bemutatójára.
A Jászkiséri Pedagógus Női Kar rövid műsorával nyitották meg az estet, majd a...

Bővebben...

 

A hosszúra nyúlt nyári szünet után 2011. október 6-án 18 órai kezdettel tartották meg a Civil Kerekasztal aktuális ülését. A találkozón a Csete Balázs Honismereti Egyesület, a Külkapcsolatok Baráti Egyesülete, a Diáksport Egyesület,

Bővebben...

 
További cikkeink...