KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Civil szervezetek hírei
Jászkiséri hírek
Intézmények hírei
Mások írták Jászkisérről

A Pedagógus Női Kar május 21-én tartotta tavaszi hangversenyét a katolikus templomban.
Ezúton is köszönöm a kedves közönségnek, hogy eljött, meghallgatott bennünket, tapsukkal, kedves és szép szavaikkal biztattak bennünket.

Bővebben...

 

Ebben az évben anyagi okok miatt kérdésessé vált, hogy meg tudjuk-e rendezni a Pendzsom Folk Fesztivált.

Hosszú egyeztetés és megfontolás után döntöttünk úgy, hogy ne szakadjon meg a rendezvény folytonossága, a Város Napjával közösen (hogy az se maradjon el) egy hétvégén kerül megrendezésre a két rendezvény. Így június 3-án pénteken lesz a Fesztivál, 4-én szombaton a Város Napja.

Bővebben...

 

Hasonlóan minden év decemberben a mozgáskorlátozottak csoportja megtartja  az év végi ünnepségét, ami most december 7-én kedden volt.
Az ünnepség délelőtt 11-órakor kezdődőt a meghívott vendégek köszöntésével, elfogadta a meghívást az Önkormányzat részéről Kiss Lajos alpolgármester, a Szolnoki Megyei Egyesülettől Simon Jánosné Mártika képviselte jelenlétével a rendezvényünket. Meghívást kapott a jászjákóhalmi Egyesület csoport vezetője Csányi Sándorné, az Egyetértés nyugdíjasklub vezetője Kiss Jánosné és körünkben üdvözöltük Dr. Katona Rózsa háziorvost is.

Bővebben...

 

A jászkiséri Civil Kerekasztal 2011.02.08-án tartott megbeszélésének összefoglalója az alábbi linkől letölthető!

Civil Kerekasztal 2011.02.08-án tartott találkozóján  történtek>>>

Módosítás: (2011. május 17. kedd, 18:38)

 

Az idei évben 21. alkalommal került megrendezésre az „Apáról-fiúra” Népi gyermekjátékok közösségi bemutatója 2010. december 11-én a Művelődés Házában.
Lukácsi György alpolgármester mondott köszöntőt, majd Pócs János országgyűlési képviselő nyitotta meg a rendezvényt. Szakálné Torma Eszter volt a műsorvezető, aki kezdetektől fogva közreműködik a rendezvényen.

Módosítás: (2011. április 11. hétfő, 08:00)

Bővebben...

 
További cikkeink...