KépalbumokVideótárTérképekE-mail Kapcsolat, elérhetőségekArchívum Adminisztráció

Civil szervezetek hírei
Jászkiséri hírek
Intézmények hírei
Mások írták Jászkisérről

Természetjárók Gyermek Egyesülete 52. bercel-ordaspusztai tábora Ordaspuszta egy fellelhető mennyország Magyarországon. A Cserhátban Bercel településtől 6 km-re a lankák között található egy régi iskolaépület.

Módosítás: (2011. szeptember 13. kedd, 09:23)

Bővebben...

 

Egy év kihagyás után ebben az évben újra megadatott két szerencsés tanulónak, hogy egy hónapot eltöltve Svájcban nyelvtudásuk fejlesztése mellett megismerjék az országot.
Az áprilisi válogató alapján idén ránk került a sor, és  augusztus 4-én már vendéglátó családjainknál tölthettük az első éjszakát.

Bővebben...

 

Kirándulás  Kandersteg-Öschinensee-hezA PJN Niederlenz szívből jövő meghívásának tettünk eleget, amikor az aerobic csoport kibővülve néhány baráttal, családtaggal és a  Külkapcsolatok Baráti Egyesülete elnökségével   június 29–július 6 között  Niederlenzbe az ottani ifjúsági ünnepre a  Jugendfestre utazott.
Ebben az évben a Jugendfest mottója a „Cirkusz” volt, így az Aerobic csoport produkciója tökéletesen belepasszolt az ünnep programjába.

Bővebben...

 

Köszönetünket fejezzük ki azoknak, akik a venezuelai csoport vendéglátásában segítettek, a két büfének, Holló Zoltánnak, Krizsai Sándornak, a Polgárőrségnek, a Rendőrségnek, és a Művelődés Házának. Az összes fellépő köszöni a két helyszínen megjelent közönség figyelmét, és elismerő tapsát.

Bővebben...

 


Csikósbemutató2011. július 9-én került megrendezésre a hagyományőrző lovas nap Jászkiséren az Ifjúsági Egyesület szervezésében.

Az előkészületi munkálatok, már hónapokkal ezelőtt megkezdődtek, pénteken reggel pedig a sátrak felállítása, a pálya kimérése, szalmabálák hordása, lajtos kocsi és dekorációk kipakolása történt meg.

Bővebben...

 
További cikkeink...